Business Academy

Vi är glada över att ha Teodor Kristoferson som praktikant hos oss under 2018/2019 via Business Academy på Mittuniversitetet! Teodor läser andra året på ekonomlinjen.

Berätta kort om dig själv

- Jag är 23 år och kommer från Åsa, söder om Göteborg. Efter gymnasiet har jag jobbat och rest jorden runt med ryggsäck. Jag flyttade upp till Östersund för att studera och få bättre vintrar.

Varför sökte du till Business Academy?

Jag tycker Business Academy är ett bra sätt att kombinera studier med jobb/praktik. Jag ville ha ett extrajobb där jobbet är relaterat till det jag pluggar till.

Vad har du för förväntningar på din praktik?

- Det jag framförallt vill uppnå och känna är att jag kan omsätta det teoretiska i skolan till det praktiska på en arbetsplats. Jag tror det kan hjälpa till att skapa en djupare förståelse för det jag studerar.

Vad tror du om framtidsutsikterna för ekonomer?

- Jag tror det blir allt viktigare att förstå de ekonomiska sambanden och hur hela verksamheten hänger ihop. Jag tror därför att efterfrågan kommer att öka framöver med fler tjänster där analys och förståelsen av ekonomin är viktig.

Slutligen, berätta en rolig händelse från tidigare praktik/arbete

- Vi skulle överraska en kollega på hennes födelsedag. Hon blev väldigt överraskad över vårt firande, speciellt eftersom hon inte fyllde år den dagen. Någon hade sett fel på datumet och vi var en dag för tidiga. Det blev i alla fall en överraskning!


Fler nyheter från Ekonomipartner

Persson Invest
 
 
Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB